25 Mart 2008 Salı

Kadrolar Belli Oldu

Tekrardan merhaba sevgili içimizdeki İrlandalılara gönülverenler...Geçen haftaki yorucu, hırslı ve bir o kadar çirkefçe geçen maçın ardından tekrar karşınızdayız. Emeğin hiçe sayılıp atılan gollerin üzerine üzerine kuluçkaya yatan Özgür Y. ve saz arkadaşlarına cevabımızı hali hazırda vermiştik. Fakat cevabımızdan haberi olmayanlarımız için tekrarlamakta sakınca yok gibi görünüyor:
Cevap için tıklayınız: TIK

Takım 2 olarak, ilk atılan golümüz sayılmaması ve Cem Ö.'nün birbirinden erotik uzuvlarına giren kramplardan ötürü 1 fark ile kaybedilen maçın ardından, Buğra'nın "abi attığım üçlüklerin ribaunduna niye koşmuyordunuz... İlginç?" sorusuyla buz gibi bir banyo ile maçı sonlandırmayı bildik.
Takım 1'in filaş ve beklenmedik transferi Cem T.'nin önümüzdeki hafta kız arkadaşlarını bilgisayarlarına format atacağı gerekçesiyle maçlara katılmayacağı haberi üzerine etekleri tutuşan Özgür Y.'nin hafta boyunca üzerinde çalıştığı yeni takım kadroları nihayet tamamlandı. İlk denemsinde doğu karması VS Batı karması eşleşmesi yapmaya g.tü yemeyen arkadaşımız bayağı ilginç bir soru ile ortaya çıktı...

ABİ KUZEYLİ MİSİN, GÜNEYLİ MİSİN?
Kendi kaleminde aktarmak gerekirse...
"Takım kadrolarını önce kuzey-güney yapmayı düşünmüştüm ama geçen haftaki kadrolarla neredeyse aynı çıktı. O sebeple gene kafama göre bir kadro ayarlamış bulunuyorum. Karşı taraftan adam ayarlayıp takım değişebilirsiniz :)"

İşte yeni kadrolar:

Takım 1:
Burak - Özgür - Buğra - Ali - Savaş - Pöti
---------------------------------------------------------------
Takım 2: Cem Ö. - Gökçe - Samet - Sergen - Volkan - Muratcan
Herkeslere Az laf Bol gol dileği ile...





Hiç yorum yok: