27 Mart 2008 Perşembe

Kurtuluş Hazırlık Kampı - 2. Maç Öncesi


Geçen hafta hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkan 2 oyuncudan sadece 1 oyuncu maça gelebildi. Bu hafta kadrosunu genişleten kampımız 3 oyuncuyla sahaya çıkıyor.

Geçen hafta patronunun yaptığı yamukla maça gelemeyen ve bu cuma işyerinde grev ilan eden Savaş hem kendisi hem de iş arkadaşı olan Sergen i (hepi topu iki kişiler) örgütleyerek maça kesinlikle gelecek. Savaş yaptığı açıklamada "Maç eksiğime rağmen hocadan forma istedim. Hocamda bana güvendi ve formayı yine bana verdi. İki haftadır aralıksız antreman yapmaktayım. Kamp doktorumuzun yaptığı yemekler özellikle menemen beni daha da güçlendirdi. Bu hafta herkese kendimi göstereceğim." dedi.

Takıma yeni katılan Sergen ise "Kurtuluş hazırlık kampında mutluyum. Geçen hafta ben olmasam bile ayakkabılarım sahada idi. Bu hafta elimden geleni yapacağım."dedi. Takımı hakkında yorumlarda bulunan Sergen "Muratcan'ı sadece rakı sofrasından tanırım. İlk 15 dk iyi içer, sonra sapıtır. Umarım sahada aynı performansı göstermez" diyerek,takım içindeki alkolik hareketi gün yüzüne çıkardı. Aslında bu da Muratcan'ın geçen haftaki tavırlarını açıklayan bir açıklama olarak göze çarptı.

Kamp doktoru Deniz Dilan da "Oyuncularımız maça hazır. Buzdolabına astığım besin listesine harfiyen uyarlarsa 60 dk boyunca evvelallah tazı gibi koşarlar. Özellikle Savaş formunun zirvesinde, ondan gol veya goller bekliyorum. Ali ise daha az portakal yediği için ilk 15 dk içinde kesilebilir. Sergene ise bengay'ın yenilen değil, sürülen bir ilaç olduğunu öğretmem zor oldu. Maç içindeki performansı ise yediği menemenden dolayı maksimum seviyede olacaktır." dedi.

Geçen hafta maça çıkan tek oyuncu olan Ali "Geçen hafta galip gelmesini bildik. Her ne kadar bazı arkadaşlar ilk golün sayılmayıp sadece bipleri giymek için olduğunu bilmeyip galibiyetimize gölge düşürmek isteselerde maçı kazandık." Moda panteri Bilgesu hakkında da yorum yapan Ali " Bilgesu bu hafta yine bizim takımda o kalede olduğu sürece maçı kazanacağımızdan şüphem yok" diyerek iddalı açıklamalarda bulundu.

Bu akşam yiyecekleri ton balıklı makarna ile hazırlıklarını sürdürecek olan futbolcularımız Cuma günü tam kadro sahada yerlerini alacak.

Hiç yorum yok: