26 Mart 2008 Çarşamba

KoRKUNç ikili gene Beraber

Şota ve Arçil, zeki ile metin, ampul ile sinek, nükhet duru ve cenk eren, sucuk lu yumurta, Marx ve engels (tercihen lenin) , Rakı ve balık'tan sonra tarih sahnesinin görebileceği en muhteşem ve bir o kadar da korkunç ikililer arasına giren Cem Ö. ve Muratcan, gene aynı takımda olmalarını sevinicini oraya buraya şut çekerek gösterdiler. (solda cem Ö.'nün kendine has tekniği olan sivas vuruşu ile Bağcılarda çektiği bir şut görülmekte)

Giren kramplara, rakip takımın çirkefliklerine, buğra B.'ye ve tüm sayılmayan gollere rağmen her daim seviye çıtasını yüksekte tutmayı bilen bu ikili, 2.maç önce çok iddalı konuştu:

"Abi korkun bizden!!!"
Odtü s.g faciasından sonra Mttb idman yurdunda şans eseri transfer edilen C&M, yedikleri tavuk pilavlarını daha bir hırsla hazmederken rakip takımı çok çılgın variyasyon ile şaşırtacaklarını belirttiler. "Sen koş ben sana topu atarım" adını verdiklerini ilginç taktik ile ilk olarak gol yollarını rahatlatmayı, ardından 2'li defans bloğu halinde "top geçer adam geçmez" stili ile maçı kazanacaklarından emin olan C&M, tek korkularının, maç öncesi kaza ile de olsa buğra B. ile aynı takımda yeralmak olduklarını söylediler.

Hiç yorum yok: