19 Mart 2008 Çarşamba

Kurtuluş Hazırlık Kampı

Kurtuluş hazırlık kampında hazırlıklarını sürdüren Takım-1 oyuncularından Ali ve Savaş iddalı demeçler verdiler. Ayakkabı ve ulaşım sorunlarını çözen iki gurbetçi futbolcu bu akşam yapılan taktik antremanla çalışmalarını sürdürdü.

Kendisine yakıştırılan "Valderama" benzetmesine atıfta bulunan Ali, "Kıvır kıvır saç modelimim sayesinde gerek kanattan atılan ortalarda gerekse defansa gönderilen uzun toplarda hava hakimiyetim maksimum seviyede olacaktır" dedi.

Son transfer olan ve takımda forma şansı bulan Savaş: "Maça fizik ve psikoloji olarak gayet hazırım. Kendimi sahada göstermek için elimden geleni yapacağım. Atacağım goller herkese en iyi cevap olacaktır. " diyerek hırslı bir görüntü çizdi.


Yarın yapacakları sabah kahvaltısı ile çalışmalarını sürdürecek olan gurbetçi oyuncular cuma günü saha kenarında son çalışmalarını yapıp maça hazır olacaklarını belirttiler.

1 yorum:

cemtuzun dedi ki...

butragenyodan önerileri;

sabahları 2 çiğ yumurtayı sütün içine katın. içmeyin sakın, tadı çok iğrenç. bunu yapın, kendinizi tatmin etmiş olursunuz. sonra ekmek arası bir şeyler yapıp tıkarsınız midenizi.

afiyet olsun